MEMO kartica memorijska za foto aparat, mobitel izgubljene slikeFlash memorijske kartice, Compact Flash, SD, MicroSD, XD (engl. solid state)

ili bilo koji drugi tip, danas su nezamjenjive u bilo kojem  smartphone-u,  fotoapratu, kameri, diktafonu. Kao i svi sofisticirani sklopovi, mogu se pokvariti, oštetiti, ili ih slomimo, izgore i slično. Svaka USB flash memo kartica je sastavljena od kontrolera sa pripadajućim memo čipovima. Radi minijaturnih dimenzija često je to sve izvedeno u monolith block izdanju i zahtjeva posebnu opremu i stručnost za pristup podacima preko servisnih mikrotočaka. Pokušat ćemo uspješno spasiti podatke uz pomoć posebne opreme i sustava.

Bilo što da Vam se desilo, nije sve izgubljeno.

Uspješno spašavamo podatke sa svih vrsta flash memo kartica:

– mrtvih flash kartica

– zablokiranih flash  kartica

– koji se krivo prijavljuju i ne vide kapacitet

– prepisanih flash kartica

– pobrisanih flash  kartica

– potrganih flash  kartica (ukoliko je chip cjelovit)

– Monolith (Single chip) flash Memo


Posjedujemo sve posebne tehnologije i sistemske čitače za pristup kontrolnoj zoni memorijskih kartica. Obratite nam se s povjerenjem. Uporaba u celularnim telefonima, video-kamerama i PDA uređajima dovela je do velike minijaturizacije memorijskih kartica. Na tržištu je niz tipova kartica Compact Flash – CF, SD, xD, MMC. Kartice većeg kapaciteta mogu biti sporije od kartica manjeg kapaciteta. Najpopularnije veličine kartica su 1 do 64 GB, pa imaju i najbolji odnos cijene po GB memorijskog prostora.
Monolithic Micro SD flash spašavanje podataka